Składniki:
jabłko | 1 szt |
rodzynki | 4 łyżki |
mąka tortowa | 2 szklanki |
śmietana 18 proc | 3/4 szklanki |
masło | 50 gram |
cukier | 3/4 szklanki |
jajko | 4 szt |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
cukier waniliowy | 2 łyżki |
tłuszcz do formy | |
cukier puder |
jabłko | 1 szt |
rodzynki | 4 łyżki |
mąka tortowa | 2 szklanki |
śmietana 18 proc | 3/4 szklanki |
masło | 50 gram |
cukier | 3/4 szklanki |
jajko | 4 szt |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
cukier waniliowy | 2 łyżki |
tłuszcz do formy | |
cukier puder |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: