Składniki:
Biszkopt orzechowy: | |
jaja | 6 szt |
cukier puder | 1 szkl |
mąka | 15 dag |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
Krem: | |
masło 250 g | |
budyń śmietankowy | 2 szt |
mleko | 0,5 l |
cukier drobny | 5 łyżek |
brzoskwinie w puszce | |
orzechy mielone | 25 dag |
Biszkopt orzechowy: | |
jaja | 6 szt |
cukier puder | 1 szkl |
mąka | 15 dag |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
Krem: | |
masło 250 g | |
budyń śmietankowy | 2 szt |
mleko | 0,5 l |
cukier drobny | 5 łyżek |
brzoskwinie w puszce | |
orzechy mielone | 25 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: