Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto price polo
Kroki postępowania
Zdejmujemy z ognia i studzimy.
![Krok 1 - Ciasto price polo foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-price-polo1-2.jpg)
Mieszamy z posiekaną czekoladą i wafelkami.
Dodajemy trochę alkoholu.
![Krok 2 - Ciasto price polo foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-price-polo2-2.jpg)
Białka ubijamy. Następnie dodajemy cukier i żółtka.
Mąkę mieszamy z kakao i proszkiem do pieczenia.
Wsypujemy do masy i mieszamy na najniższych obrotach.
Przelewamy ciasto do blaszki 23x32cm i pieczemy w 180 stopniach przez 25 minut.
![Krok 3 - Ciasto price polo foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-price-polo3-2.jpg)
Białka ubijamy na sztywno.mieszamy z orzechami i wiorkami kokosowymi.
Wykładamy do blaszki i pieczemy 25minut w 180 stopniach.Studzimy.
![Krok 4 - Ciasto price polo foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-price-polo4-2.jpg)
Na bezie układamy resztę masy budyniowej.
Przykrywamy herbatnikami.
Ciasto polewamy dowolną polewą.
![Krok 5 - Ciasto price polo foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-price-polo5-2.jpg)