Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto Princessa
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ciasto Princessa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-princessa1-2.jpg)
![Krok 2 - Ciasto Princessa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-princessa2-2.jpg)
![Krok 3 - Ciasto Princessa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-princessa3-2.jpg)
![Krok 4 - Ciasto Princessa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-princessa4-2.jpg)
![Krok 5 - Ciasto Princessa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-princessa5-2.jpg)
Wstawić do lodówki na ok. 3 godziny.
![Krok 6 - Ciasto Princessa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-princessa6-2.jpg)
białko | 6 sztuk |
cukier | 6 łyżek |
migdały | 10 dag |
wiórki kokosowe | 6 łyżek |
ciastka | 4 sztuki |
żółtko jajek | 6 sztuk |
cukier | 15 dag |
śmietana 30% | 250 ml |
mleko | 2 szklanki |
mąka ziemniaczana | 3 łyżki |
mąka | 2 łyżki |
margaryna | 1 kostka |
biszkopty podłużne | 1 opakowanie |
masa krówkowa | 350 g |
woda | do maczania biszkoptów |
sok malinowy | do maczania biszkoptów |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: