Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto Rafaello bez pieczenia
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ciasto Rafaello bez pieczenia foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-rafaello-bez-pieczenia7-2.jpg)
![Krok 2 - Ciasto Rafaello bez pieczenia foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-rafaello-bez-pieczenia8-2.jpg)
![Krok 3 - Ciasto Rafaello bez pieczenia foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-rafaello-bez-pieczenia9-2.jpg)
![Krok 4 - Ciasto Rafaello bez pieczenia foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-rafaello-bez-pieczenia10-2.jpg)
![Krok 5 - Ciasto Rafaello bez pieczenia foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-rafaello-bez-pieczenia11-2.jpg)
![Krok 6 - Ciasto Rafaello bez pieczenia foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-rafaello-bez-pieczenia12-2.jpg)
![Krok 7 - Ciasto Rafaello bez pieczenia foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-rafaello-bez-pieczenia13-2.jpg)
mleko | 3 szkl |
mąka pszenna | 2,5 łyżki |
mąka ziemniaczana | 2,5 łyżki |
cukier | 1/2 szkl |
laska wanilii | 1 szt |
żółtko jajek | 3 szt |
masło | 1 kostka |
margaryna | 1/2 kostki |
malibu | 100 ml |
wiórki kokosowe | 50 gram |
herbatniki | |
wódka | 50 ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: