Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto śliwkowo-brzoskwiniowe
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ciasto śliwkowo-brzoskwiniowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-sliwkowo-brzoskwiniowe1-2.jpg)
Ciasto podzielić na dwie równe części do jednej wsypać odłożoną mąkę tortową, do drugiej kakao,
![Krok 2 - Ciasto śliwkowo-brzoskwiniowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-sliwkowo-brzoskwiniowe2-2.jpg)
zmiksować, wlewać na przemian do wyłożonej pergaminem blaszki o podanych wymiarach.
![Krok 3 - Ciasto śliwkowo-brzoskwiniowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-sliwkowo-brzoskwiniowe3-2.jpg)
Po upieczeniu całkowicie wystudzić. Zimną kremówkę z lodówki ubić na sztywną pianę z cukrem pudrem i śmietan fiksem posmarować wierzch ciasta wygładzić, udekorować świeżo pokrojonymi owocami i podawać.
![Krok 4 - Ciasto śliwkowo-brzoskwiniowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-sliwkowo-brzoskwiniowe4-2.jpg)