Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto z budyniem i rabarbarem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ciasto z budyniem i rabarbarem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-z-budyniem-i-rabarbarem13-2.jpg)
![Krok 2 - Ciasto z budyniem i rabarbarem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-z-budyniem-i-rabarbarem14-2.jpg)
![Krok 3 - Ciasto z budyniem i rabarbarem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-z-budyniem-i-rabarbarem15-2.jpg)
![Krok 4 - Ciasto z budyniem i rabarbarem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-z-budyniem-i-rabarbarem16-2.jpg)
![Krok 5 - Ciasto z budyniem i rabarbarem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-z-budyniem-i-rabarbarem17-2.jpg)
![Krok 6 - Ciasto z budyniem i rabarbarem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-z-budyniem-i-rabarbarem12-2.jpg)
mąka tortowa | 3 szklanki |
palma | 1 kostka |
cukier | 5 łyżek |
proszek do pieczenia | 3 płaskie łyżeczki |
żółtko jajek | 5 sztuk |
mleko | 1/2 litra |
DODATKOWO: | |
mąka | 2 łyżki |
cukier | 2 łyżki |
budyń malinowy | 1 z cukrem |
rabarbar | 50 (z kompotu) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: