Składniki:
mąka pszenna | 21/2 szklanki |
masło | 25 dag |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
cukier puder | 3 łyżki |
jajko | 5 szt. |
cukier | 1 szklanka |
cukier waniliowy | 1 szt. |
budyń śmietankowy | 2 szt. |
olej | 1/2 szklanki |
rabarbar | 2 szklanki |
mąka pszenna | 21/2 szklanki |
masło | 25 dag |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
cukier puder | 3 łyżki |
jajko | 5 szt. |
cukier | 1 szklanka |
cukier waniliowy | 1 szt. |
budyń śmietankowy | 2 szt. |
olej | 1/2 szklanki |
rabarbar | 2 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: