Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto z jabłkami pod pierzynką
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ciasto z jabłkami pod pierzynką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-z-jablkami-pod-pierzynka1-2.jpg)
![Krok 2 - Ciasto z jabłkami pod pierzynką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-z-jablkami-pod-pierzynka2-2.jpg)
![Krok 3 - Ciasto z jabłkami pod pierzynką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-z-jablkami-pod-pierzynka3-2.jpg)
![Krok 4 - Ciasto z jabłkami pod pierzynką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-z-jablkami-pod-pierzynka4-2.jpg)
![Krok 5 - Ciasto z jabłkami pod pierzynką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-z-jablkami-pod-pierzynka0-2.jpg)
jajek | 5 |
margaryny kasia | 250 g |
cukru | 4 łyżka |
mąki pszennej | 3 szk |
proszku do pieczenia | 2 łyżeczka |
jabłek | 700 g |
przyprawy do jabłecznika | 2 łyżka |
cukru | 1 łyżka |
mąki | 1 łyżka |
grubego cukru brązowego | 2 łyżka |
kisiel | 1 o smaku kiwi |
cukier puder |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: