Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto z kremem i herbatnikami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ciasto z kremem i herbatnikami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-z-kremem-i-herbatnikami4-2.jpg)
![Krok 2 - Ciasto z kremem i herbatnikami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-z-kremem-i-herbatnikami5-2.jpg)
![Krok 3 - Ciasto z kremem i herbatnikami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-z-kremem-i-herbatnikami6-2.jpg)
![Krok 4 - Ciasto z kremem i herbatnikami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-z-kremem-i-herbatnikami3-2.jpg)
palma | 1 kostka |
cukier puder | 250 gram |
cukier waniliowy | 30 gram |
jajko | 4 sztuki |
sól | 1 szczypta |
skórka cytrynowa | 1 łyżeczka |
mąka | 1 i 1/4 szklanki |
mąka ziemniaczana | 1/4 szklanki |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
krem do karpatki | 2 opakowania |
mleko | 800 ml |
zalewa z brzoskwiń | 1/2 szklanki |
herbatniki | 2,5 opakowania |
brzoskwinie w puszce | 4 połówki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: