Przepis i sposób przygotowania na: ciasto z marchwią
Kroki postępowania
PIEC W TEMP OK. 180 STOPwYLEWAMY NA BLECHĘ WYŁOŻONĄ PAPIEREM DO PIECZENIA. PIECZEMY W TEMP 180 STOPNI C
![Krok 1 - ciasto z marchwią foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-z-marchwia10-2.jpg)
![Krok 2 - ciasto z marchwią foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-z-marchwia9-2.jpg)
![Krok 3 - ciasto z marchwią foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-z-marchwia8-2.jpg)
![Krok 4 - ciasto z marchwią foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-z-marchwia7-2.jpg)
cynamon | 1 łyzeczka |
sól | 1 szczypta |
jaja | 2 sztuki |
marchew średnia | 5 sztuk |
mleko | 0,5 szklanki |
mąka | 1,5 szklanki |
cukier | 1 szklanka |
olej | 0,5 szklanki |
proszek do pieczenia | 1 łyzeczka |
Soda oczyszczona Prymat | 1 łyzeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: