Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto z musem gruszkowym
Kroki postępowania
Margarynę, cukier i całe jajka miksujemy.
Gruszki obieramy kroimy w ćwiartki i gotujemy na pół miękko. Odcedzamy.
Margarynę ucieramy z cukrem pudrem i żółtkami.
gruszki | 6 szt |
margaryna | 15 dag |
cukier | 15 dag |
jaja | 3 szt |
mąka pszenna | 30 dag |
proszek do pieczenia | 3 łyżeczki |
mleko | 125 ml |
gorzka czekolada | 1 szt |
kakao | 1 łyżka |
Cynamon mielony Prymat | 1 szczypta |
mus gruszkowy | |
gruszki | |
galaretki brzoskwiniowe | 2 szt |
margaryna | 10 dag |
cukier puder | 10 dag |
mąka pszenna | 10 dag |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
jaja | 4 szt |
cukier | 10 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: