Składniki:
porzeczki | 0,5 kg. |
jaja | 4 szt |
margaryna | 1/2 kost. |
cukier | 3/4 szkl. |
mąka | 2 szkl. |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
płatki migdałowe | 15 dkg |
mleko | 1/5 szkl. |
cukier puder |
porzeczki | 0,5 kg. |
jaja | 4 szt |
margaryna | 1/2 kost. |
cukier | 3/4 szkl. |
mąka | 2 szkl. |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
płatki migdałowe | 15 dkg |
mleko | 1/5 szkl. |
cukier puder |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: