Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto z rabarbarem pod bezową kołderką
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ciasto z rabarbarem pod bezową kołderką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-z-rabarbarem-pod-bezowa-kolderka1-2.jpg)
![Krok 2 - Ciasto z rabarbarem pod bezową kołderką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-z-rabarbarem-pod-bezowa-kolderka2-2.jpg)
![Krok 3 - Ciasto z rabarbarem pod bezową kołderką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-z-rabarbarem-pod-bezowa-kolderka3-2.jpg)
![Krok 4 - Ciasto z rabarbarem pod bezową kołderką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-z-rabarbarem-pod-bezowa-kolderka4-2.jpg)
![Krok 5 - Ciasto z rabarbarem pod bezową kołderką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-z-rabarbarem-pod-bezowa-kolderka0-2.jpg)
mąka pszenna | 20 dag |
masło | 10 dag |
żółtko jajek | 2 szt |
kakao | 1 łyżka |
czekolada deserowa | 5 dag |
cukier puder | 15 dag |
proszek do pieczenia | 1/2 łyżeczki |
rabarbar | 1/2 kg |
cukier kryształ | 1 łyżka |
białka z jajek | 5 szt |
cukier puder | 25 dag |
sok z cytryny | 1 łyżeczka |
mąka ziemniaczana | 1,5 łyżki |
sól | szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: