Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto z zapiekaną śmietaną
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ciasto z zapiekaną śmietaną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-z-zapiekana-smietana3-2.jpg)
![Krok 2 - Ciasto z zapiekaną śmietaną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-z-zapiekana-smietana2-2.jpg)
![Krok 3 - Ciasto z zapiekaną śmietaną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-z-zapiekana-smietana1-2.jpg)
![Krok 4 - Ciasto z zapiekaną śmietaną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-z-zapiekana-smietana4-2.jpg)
![Krok 5 - Ciasto z zapiekaną śmietaną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-z-zapiekana-smietana0-2.jpg)
ciasto: mąka | 3 szkl |
margaryna | 1 kostka |
cukier | 3/4 szkl |
żółtko jajek | 4 szt |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
kakao | 2 płaskie łyżki |
aromat śmietankowy | 2 krople |
masa: żóltka | 2 szt |
białko | 6 szt |
smietana 18% | 3 duże op |
budyń śmietankowy | 1 op |
cukier | 1 szkl |
wiórki kokosowe | 20 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: