Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto, zaorane zielone pole
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ciasto, zaorane zielone pole foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-zaorane-zielone-pole1-2.jpg)
![Krok 2 - Ciasto, zaorane zielone pole foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-zaorane-zielone-pole2-2.jpg)
![Krok 3 - Ciasto, zaorane zielone pole foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-zaorane-zielone-pole3-2.jpg)
![Krok 4 - Ciasto, zaorane zielone pole foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-zaorane-zielone-pole4-2.jpg)
![Krok 5 - Ciasto, zaorane zielone pole foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-zaorane-zielone-pole5-2.jpg)
![Krok 6 - Ciasto, zaorane zielone pole foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-zaorane-zielone-pole6-2.jpg)
![Krok 7 - Ciasto, zaorane zielone pole foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-zaorane-zielone-pole7-2.jpg)
białko | 3 szt |
mix sałat | 10 dag |
cukier | 15 dag |
mąka | 15 dag |
masło | 2 dag |
orzechy włoskie | 6 szt |
wanilia | |
dżem owocowy | 25 dag - agrestowy |
śmietana kremówka | 250 ml |
cukier puder | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: