Przepis i sposób przygotowania na: Ciato Krakersik
Kroki postępowania
750 ml mleka zagotować z cukrem i cukrem waniliowym
![Krok 1 - Ciato Krakersik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciato-krakersik1-2.jpg)
![Krok 2 - Ciato Krakersik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciato-krakersik2-2.jpg)
![Krok 3 - Ciato Krakersik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciato-krakersik3-2.jpg)
![Krok 4 - Ciato Krakersik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciato-krakersik4-2.jpg)
![Krok 5 - Ciato Krakersik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciato-krakersik5-2.jpg)
![Krok 6 - Ciato Krakersik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciato-krakersik6-2.jpg)
![Krok 7 - Ciato Krakersik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciato-krakersik7-2.jpg)
![Krok 8 - Ciato Krakersik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciato-krakersik8-2.jpg)
![Krok 9 - Ciato Krakersik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciato-krakersik9-2.jpg)
![Krok 10 - Ciato Krakersik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciato-krakersik10-2.jpg)
![Krok 11 - Ciato Krakersik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciato-krakersik11-2.jpg)
![Krok 12 - Ciato Krakersik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciato-krakersik12-2.jpg)
![Krok 13 - Ciato Krakersik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciato-krakersik13-2.jpg)
krakersy | 2 opakowania |
mleko | 1 litr |
cukier kryształ | 150 gram |
cukier waniliowy | 1 opakowanie |
mąka ziemniaczana | 40 gram |
mąka pszenna | 95 gram |
żółtko jajek | 4 sztuki |
jajko | 1 sztuka |
masło lub margaryna | 100 gram |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: