Przepis i sposób przygotowania na: Ciecierzyca po bretońsku
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ciecierzyca po bretońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciecierzyca-po-bretonsku-1-2.jpg)
![Krok 2 - Ciecierzyca po bretońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciecierzyca-po-bretonsku-2-2.jpg)
![Krok 3 - Ciecierzyca po bretońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciecierzyca-po-bretonsku-3-2.jpg)
![Krok 4 - Ciecierzyca po bretońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciecierzyca-po-bretonsku-4-2.jpg)
Podawać z pieczywem.
![Krok 5 - Ciecierzyca po bretońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciecierzyca-po-bretonsku-5-2.jpg)
ciecierzyca | 25 dag |
boczek wędzony | 15-20 dag |
kiełbasa śląska | 1/2 kg |
czosnek | 2 ząbki |
cebula | 1 szt |
Majeranek suszony Prymat | 1 łyżeczka |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
cukier | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: