Składniki:
cielęcina | 50 dkg |
fasolka szparagowa z puszki | 1 puszka |
olej sojowy | 3 łyżki |
cebula dymka ze szczypiorkiem | 1 pęczek |
jogurt | 1/2 szklanki |
czosnek | 2 ząbki |
sól | szczypta |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżka |
cielęcina | 50 dkg |
fasolka szparagowa z puszki | 1 puszka |
olej sojowy | 3 łyżki |
cebula dymka ze szczypiorkiem | 1 pęczek |
jogurt | 1/2 szklanki |
czosnek | 2 ząbki |
sól | szczypta |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: