Przepis i sposób przygotowania na: Cielęcina z tuńczykiem
Sos-Zmiksuj tuńczyka z czosnkiem i kaparami,wlewaj oliwę i sok z cytryny,dodaj majonez i dopraw.Mięso podawaj na zimno z sosem.
cielęcina | 1,5 kg |
Rozmaryn suszony Prymat | 1/2 łyżeczki |
wino białe wytrawne | 1 szklanka |
czosnek | 2 ząbki |
tuńczyk kawałki w oleju | 2 puszki |
ząbek czosnku | |
kapary całe Smak | 2 łyżi |
oliwa | 1/2 szklanki |
sok z cytryny | |
majonez | 1 szklanka |
musztarda |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: