Przepis i sposób przygotowania na: Ciemny biszkopt z dodatkami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ciemny biszkopt z dodatkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciemny-biszkopt-z-dodatkami-1-2.jpg)
![Krok 2 - Ciemny biszkopt z dodatkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciemny-biszkopt-z-dodatkami-2-2.jpg)
![Krok 3 - Ciemny biszkopt z dodatkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciemny-biszkopt-z-dodatkami-3-2.jpg)
![Krok 4 - Ciemny biszkopt z dodatkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciemny-biszkopt-z-dodatkami-4-2.jpg)
![Krok 5 - Ciemny biszkopt z dodatkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciemny-biszkopt-z-dodatkami-5-2.jpg)
![Krok 6 - Ciemny biszkopt z dodatkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciemny-biszkopt-z-dodatkami-6-2.jpg)
jajko | 6 sztuk |
cukier | 6 łyżek |
mąka | 4 łyżki (przesianej) |
kakao | 2 łyżki |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
śmietana 30% | 0,50 l |
bita śmietana w proszku | 1 opakowanie |
cukier puder | 2 łyżki |
śmietan fix | 2 opakowania |
truskawki | 40 dag |
galaretka truskawkowa | 2 opakowania |
galaretka cytrynowa | 3 opakowania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: