Przepis i sposób przygotowania na: Co zrobić z pozostałą pieczenią, czyli szybkie kluski w sosie mięsno-pieczarkowym :)
Kroki postępowania
SMACZNEGO!
mąka pszenna | 300 g |
jaja | 2 szt |
mleko | 1/2 szklanki |
masło | 2 łyżki |
sól | 1/3 łyżeczki |
pieczarki | 300 g |
masło | 1 łyżka |
Kucharek przyprawa do potraw | 1/2 łyżeczki |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1/3 łyżeczki |
mięso wieprzowe | 400 g |
śmietana 12% | 2 łyżki |
mąka pszenna | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: