Przepis i sposób przygotowania na: Conchiglioni Giganti - muszle nadziewane bakłażanem i mięsem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Conchiglioni Giganti - muszle nadziewane bakłażanem i mięsem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/conchiglioni-giganti-muszle-nadziewane-baklazanem-i-miesem1-2.jpg)
![Krok 2 - Conchiglioni Giganti - muszle nadziewane bakłażanem i mięsem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/conchiglioni-giganti-muszle-nadziewane-baklazanem-i-miesem2-2.jpg)
![Krok 3 - Conchiglioni Giganti - muszle nadziewane bakłażanem i mięsem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/conchiglioni-giganti-muszle-nadziewane-baklazanem-i-miesem3-2.jpg)
![Krok 4 - Conchiglioni Giganti - muszle nadziewane bakłażanem i mięsem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/conchiglioni-giganti-muszle-nadziewane-baklazanem-i-miesem4-2.jpg)
![Krok 5 - Conchiglioni Giganti - muszle nadziewane bakłażanem i mięsem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/conchiglioni-giganti-muszle-nadziewane-baklazanem-i-miesem5-2.jpg)
![Krok 6 - Conchiglioni Giganti - muszle nadziewane bakłażanem i mięsem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/conchiglioni-giganti-muszle-nadziewane-baklazanem-i-miesem6-2.jpg)
![Krok 7 - Conchiglioni Giganti - muszle nadziewane bakłażanem i mięsem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/conchiglioni-giganti-muszle-nadziewane-baklazanem-i-miesem7-2.jpg)
![Krok 8 - Conchiglioni Giganti - muszle nadziewane bakłażanem i mięsem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/conchiglioni-giganti-muszle-nadziewane-baklazanem-i-miesem8-2.jpg)
![Krok 9 - Conchiglioni Giganti - muszle nadziewane bakłażanem i mięsem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/conchiglioni-giganti-muszle-nadziewane-baklazanem-i-miesem9-2.jpg)
![Krok 10 - Conchiglioni Giganti - muszle nadziewane bakłażanem i mięsem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/conchiglioni-giganti-muszle-nadziewane-baklazanem-i-miesem10-2.jpg)
makaron muszle | 500 g |
pierś z kurczaka | 300 g |
bakłażan | 400 g |
twaróg | 150 g |
ząbki czosnku | 4 |
oregano | 1 łyżeczka |
Pieprz ziołowy mielony Prymat | 1 łyżeczka |
chili Prymat | 1/2 łyżeczki |
cząber | 1/2 łyżeczki |
sól do smaku | |
olej do smażenia | |
szczypiorek usiekany | 1-2 łyżki |
pomidory w puszce | 500 g |
tymianek | 1 łyżeczka |
Bazylia suszona Prymat | 1 łyżeczka |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 łyżeczka |
ser żółty | 80 g |
mozzarella | 125 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: