Przepis i sposób przygotowania na: Conchiglioni z nadzieniem śmietankowo-pieczarkowym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Conchiglioni z nadzieniem śmietankowo-pieczarkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/conchiglioni-z-nadzieniem-smietankowopieczarkowym1-2.jpg)
![Krok 2 - Conchiglioni z nadzieniem śmietankowo-pieczarkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/conchiglioni-z-nadzieniem-smietankowopieczarkowym2-2.jpg)
![Krok 3 - Conchiglioni z nadzieniem śmietankowo-pieczarkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/conchiglioni-z-nadzieniem-smietankowopieczarkowym3-2.jpg)
![Krok 4 - Conchiglioni z nadzieniem śmietankowo-pieczarkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/conchiglioni-z-nadzieniem-smietankowopieczarkowym4-2.jpg)
![Krok 5 - Conchiglioni z nadzieniem śmietankowo-pieczarkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/conchiglioni-z-nadzieniem-smietankowopieczarkowym5-2.jpg)
![Krok 6 - Conchiglioni z nadzieniem śmietankowo-pieczarkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/conchiglioni-z-nadzieniem-smietankowopieczarkowym0-2.jpg)
cebula czerwona | 1 |
pieczarki | 200 g |
natka pietruszki | 1 łyżka |
serek śmietankowy | 150 g |
makaron conchiglione | 15 muszli |
masło | 1 łyżka |
sól do smaku | |
ser gouda | 15 (tarty) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: