Przepis i sposób przygotowania na: Cordero Con Grisante
Kroki postępowania
![Krok 1 - Cordero Con Grisante foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cordero-con-grisante1-2.jpg)
![Krok 2 - Cordero Con Grisante foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cordero-con-grisante2-2.jpg)
![Krok 3 - Cordero Con Grisante foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cordero-con-grisante3-2.jpg)
mięso jagnięce bez kości | 1,20 kg |
zupa fasolowa | 1 torebka -mrożona |
papryka czerwona | 1 sztuka |
cebula | 1 sztuka |
chorizo | 15 dag |
czosnek | 2-3 ząbki |
wino czerwone wytrawne | 1/2 szklanki |
Musztarda delikatesowa Prymat | 1 łyżeczka |
mąka pszenna | 1 łyżka |
Papryka ostra mielona Prymat | 1/2 łyżeczki |
Papryka słodka mielona Prymat | 1/2 łyżeczki |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
tabasco | 4 krople |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: