Przepis i sposób przygotowania na: Cukinia faszerowana 2
Kroki postępowania
![Krok 1 - Cukinia faszerowana 2 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cukinia-faszerowana-21-2.jpg)
![Krok 2 - Cukinia faszerowana 2 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cukinia-faszerowana-22-2.jpg)
![Krok 3 - Cukinia faszerowana 2 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cukinia-faszerowana-23-2.jpg)
![Krok 4 - Cukinia faszerowana 2 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cukinia-faszerowana-24-2.jpg)
cukinia | 1 |
pieczarki | 20 dag |
cebula | 1 szklanka |
rosół | 1/2 szklanki |
chrzan tarty | 1 łyżeczka |
wędzony boczek | 2 plasterki |
ser żółty | 2 plasterki |
Sól morska ziołowa Prymat w młynku | |
Pieprz czarny Prymat w młynku | |
śmietana 30% | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: