Przepis i sposób przygotowania na: Cukinia faszerowana kaszanką z pieczarkami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Cukinia faszerowana kaszanką z pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cukinia-faszerowana-kaszanka-z-pieczarkami1-2.jpg)
![Krok 2 - Cukinia faszerowana kaszanką z pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cukinia-faszerowana-kaszanka-z-pieczarkami2-2.jpg)
![Krok 3 - Cukinia faszerowana kaszanką z pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cukinia-faszerowana-kaszanka-z-pieczarkami3-2.jpg)
![Krok 4 - Cukinia faszerowana kaszanką z pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cukinia-faszerowana-kaszanka-z-pieczarkami4-2.jpg)
![Krok 5 - Cukinia faszerowana kaszanką z pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cukinia-faszerowana-kaszanka-z-pieczarkami5-2.jpg)
cukinia | 3 młode szt. |
kaszanka | 3 szt |
pieczarki | 200 g |
cebula | 1 duża |
ser żółty starty | 2 garście |
Papryka ostra mielona Prymat | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
sól do smaku | |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: