Przepis i sposób przygotowania na: Cukinia faszerowana mięsem mielonym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Cukinia faszerowana mięsem mielonym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cukinia-faszerowana-miesem-mielonym16-2.jpg)
![Krok 2 - Cukinia faszerowana mięsem mielonym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cukinia-faszerowana-miesem-mielonym17-2.jpg)
![Krok 3 - Cukinia faszerowana mięsem mielonym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cukinia-faszerowana-miesem-mielonym18-2.jpg)
![Krok 4 - Cukinia faszerowana mięsem mielonym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cukinia-faszerowana-miesem-mielonym19-2.jpg)
![Krok 5 - Cukinia faszerowana mięsem mielonym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cukinia-faszerowana-miesem-mielonym20-2.jpg)
cukinia | 1 sztuka |
mięso mielone | 250 gram |
cebula | 1/2 sztuki |
czosnek ząbki | 2 sztuki |
sos pomidorowy | 1/2 szklanki |
sól do smaku | |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1/2 łyżeczki |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 szczypta |
olej do smażenia | kilka łyżek |
parmezan starty | kilka łyżek |
Bułka tarta klasyczna Prymat | kilka łyżek |
oliwa | kilka łyżek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: