Przepis i sposób przygotowania na: Cukinia faszerowana mięsem pod kołderką z goudy
Kroki postępowania
posypać solą ziołową.
podawać z ziemniaczkami
cukinia | 3 sztuki |
mięso mielone wołowo-wieprzowe | 500 gram |
jajko | 1 sztuka |
koperek | 1/2 pęczka |
przyprawa kebab- gyros Prymat | 1 łyżeczka |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
Pieprz czarny Prymat w młynku | do smaku |
Sól ziołowa jodowana Prymat | do smaku |
gouda | 3 plastry |
Papryka ostra mielona Prymat | do posypania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: