Przepis i sposób przygotowania na: Cukinia faszerowana pieczarkami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Cukinia faszerowana pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cukinia-faszerowana-pieczarkami1-2.jpg)
![Krok 2 - Cukinia faszerowana pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cukinia-faszerowana-pieczarkami2-2.jpg)
![Krok 3 - Cukinia faszerowana pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cukinia-faszerowana-pieczarkami3-2.jpg)
![Krok 4 - Cukinia faszerowana pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cukinia-faszerowana-pieczarkami4-2.jpg)
![Krok 5 - Cukinia faszerowana pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cukinia-faszerowana-pieczarkami5-2.jpg)
![Krok 6 - Cukinia faszerowana pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cukinia-faszerowana-pieczarkami6-2.jpg)
cukinia | 2 sztuki |
cebula | 1 sztuka |
pieczarki | 250 gram |
papryka czerwona | 1 sztuka |
żółty ser | 150 gram |
natka pietruszki | 3 łyżki |
tymianek | 1 łyżeczka |
sól do smaku | 1 szczypta |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 łyżeczka |
olej | kilka łyżek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: