Przepis i sposób przygotowania na: Cukinia faszerowana wątróbką
Kroki postępowania
![Krok 1 - Cukinia faszerowana wątróbką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cukinia-faszerowana-watrobka1-2.jpg)
![Krok 2 - Cukinia faszerowana wątróbką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cukinia-faszerowana-watrobka2-2.jpg)
![Krok 3 - Cukinia faszerowana wątróbką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cukinia-faszerowana-watrobka3-2.jpg)
![Krok 4 - Cukinia faszerowana wątróbką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cukinia-faszerowana-watrobka4-2.jpg)
![Krok 5 - Cukinia faszerowana wątróbką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cukinia-faszerowana-watrobka5-2.jpg)
![Krok 6 - Cukinia faszerowana wątróbką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cukinia-faszerowana-watrobka6-2.jpg)
![Krok 7 - Cukinia faszerowana wątróbką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cukinia-faszerowana-watrobka7-2.jpg)
cukinia | 4 szt |
wątróbka drobiowa | 300 g |
cebula | 1 szt |
jajko | 1 szt |
ryż ugotowany | 100 g |
cząber | 1 łyżka |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 łyżka |
sól | do smaku |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smau |
ząbek czosnku | 1 szt |
przecier pomidorowy | 2 łyżki |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: