Przepis i sposób przygotowania na: Cukinia w przecierze (do słoików)
Kroki postępowania
Cukinię obrać, poszatkować, posolić i odstawić na 4 godziny.
![Krok 1 - Cukinia w przecierze (do słoików) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cukinia-w-przecierze-do-sloikow1-2.jpg)
![Krok 2 - Cukinia w przecierze (do słoików) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cukinia-w-przecierze-do-sloikow2-2.jpg)
![Krok 3 - Cukinia w przecierze (do słoików) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cukinia-w-przecierze-do-sloikow3-2.jpg)
cukinia | 3 kg |
sól | 5 dag |
cebula biała | 4 szt/duże |
natka pietruszki | 1 pęczek |
ocet | 1 szklanka |
cukier | 1 szklanka |
woda | 4 szklanki |
przecier pomidorowy | 4 łyżki |
pieprz | ziarnisty |
ziele angielskie | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
Gorczyca biała cała Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: