Przepis i sposób przygotowania na: Curry z indyka
Kroki postępowania
![Krok 1 - Curry z indyka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/curry-z-indyka6-2.jpg)
![Krok 2 - Curry z indyka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/curry-z-indyka7-2.jpg)
![Krok 3 - Curry z indyka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/curry-z-indyka8-2.jpg)
![Krok 4 - Curry z indyka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/curry-z-indyka9-2.jpg)
![Krok 5 - Curry z indyka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/curry-z-indyka10-2.jpg)
udziec z indyka | 80 dag |
pieczarki | 30 dag |
groszek konserwowy | 1 puszka |
cebula | 1 sztuka |
czosnek | 2 ząbki |
Przyprawa curry orientalna Prymat | 4 łyżeczki |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
olej | 1 łyżka |
jogurt naturalny | 200 gram |
mąka ziemniaczana | 1 łyżka |
bulion drobiowy | 1/2 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: