Przepis i sposób przygotowania na: Cytrusowe florentynki na waflach
Kroki postępowania
![Krok 1 - Cytrusowe florentynki na waflach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cytrusowe-florentynki-na-waflach1-2.jpg)
![Krok 2 - Cytrusowe florentynki na waflach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cytrusowe-florentynki-na-waflach2-2.jpg)
![Krok 3 - Cytrusowe florentynki na waflach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cytrusowe-florentynki-na-waflach3-2.jpg)
![Krok 4 - Cytrusowe florentynki na waflach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cytrusowe-florentynki-na-waflach0-2.jpg)
wafle ryżowe | 12 cienkie |
płatki migdałowe | 15 dag |
skórka pomarańczowa | 10 dag |
masło lub margaryna | 3 dag |
śmietana 30% | 150 ml |
cukier waniliowy | 16 gram |
cukier | 4 łyżeczka |
sok z cytryny | 1/2 szt |
gorzka czekolada | 7 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: