Przepis i sposób przygotowania na: Cytrynowo-pomarańczowo babka
Kroki postępowania
![Krok 1 - Cytrynowo-pomarańczowo babka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cytrynowo-pomaranczowo-babka1-2.jpg)
![Krok 2 - Cytrynowo-pomarańczowo babka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cytrynowo-pomaranczowo-babka2-2.jpg)
![Krok 3 - Cytrynowo-pomarańczowo babka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cytrynowo-pomaranczowo-babka3-2.jpg)
![Krok 4 - Cytrynowo-pomarańczowo babka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cytrynowo-pomaranczowo-babka4-2.jpg)
![Krok 5 - Cytrynowo-pomarańczowo babka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cytrynowo-pomaranczowo-babka5-2.jpg)
![Krok 6 - Cytrynowo-pomarańczowo babka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cytrynowo-pomaranczowo-babka6-2.jpg)
masło lub margaryna | 100 g |
mąka pszenna | 100 g |
cytryna | 1 łyżka soku z cytryny + skórka starta z 1/2 cytryny |
skórka pomarańczowa | 3 łyżki |
proszek do pieczenia | 1 i 1/2 łyżeczki |
cukier | 100 g lub ciut mniej |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: