Przepis i sposób przygotowania na: cytrynowo-maślane ciasteczka
Kroki postępowania
Z podanych składników zagniotłam ciasto i schłodziłam przez godzinę w lodówce.
![Krok 1 - cytrynowo-maślane ciasteczka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cytrynowomaslane-ciasteczka1-2.jpg)
![Krok 2 - cytrynowo-maślane ciasteczka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cytrynowomaslane-ciasteczka2-2.jpg)
![Krok 3 - cytrynowo-maślane ciasteczka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cytrynowomaslane-ciasteczka3-2.jpg)
Smacznego :)
![Krok 4 - cytrynowo-maślane ciasteczka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cytrynowomaslane-ciasteczka0-2.jpg)
masło | 1 kostka |
cytryny | 2 szt |
sok z cytryny | 1,5 łyżki |
cukier puder | 110 g |
mąka pszenna | 330 g |
jajko | 1 szt |
DODATKOWO: | |
posypki | |
czekolada |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: