Przepis i sposób przygotowania na: Cytrynowy sernik na zimno
Kroki postępowania
![Krok 1 - Cytrynowy sernik na zimno foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cytrynowy-sernik-na-zimno1-2.jpg)
![Krok 2 - Cytrynowy sernik na zimno foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cytrynowy-sernik-na-zimno2-2.jpg)
![Krok 3 - Cytrynowy sernik na zimno foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cytrynowy-sernik-na-zimno3-2.jpg)
![Krok 4 - Cytrynowy sernik na zimno foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cytrynowy-sernik-na-zimno4-2.jpg)
dodaję do masy ,mieszam
na koniec wlewam tężejącą galaretkę
![Krok 5 - Cytrynowy sernik na zimno foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cytrynowy-sernik-na-zimno5-2.jpg)
przelewam masę ( masa szybko tężeje)
![Krok 6 - Cytrynowy sernik na zimno foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cytrynowy-sernik-na-zimno6-2.jpg)
wstawiam na 4 godz.do lodówki.
SMACZNEGO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![Krok 7 - Cytrynowy sernik na zimno foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cytrynowy-sernik-na-zimno7-2.jpg)
serek mascarpone | 200 gr |
ser biały | 800 gr |
galaretka cytrynowa | 2 szt |
białko | 2 sztuki |
cukier puder | 1/2 szklanki |
truskawki | |
jagody |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: