Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Czekoladki z rodzynkami i migdałami

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

czekolada mleczna 2 tabliczki
rodzynki wg uznania
migdały płatki wg uznania

Przepis i sposób przygotowania na: Czekoladki z rodzynkami i migdałami

W kąpieli wodnej rozpuszczamy czekoladę. Gdy lekko przestygnie dodajemy rodzynki i płatki migdałów. Mieszamy. Wlewamy do pojemników na lód i studzimy po czym wyciągamy małe czekoladki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iza0823 14.06.2013 21:46
zgadzam się a ile przy tym frajdy, te palce umoczone od czekolady i to podjadanie w trakcie robienia ;D
Ola1984 14.06.2013 21:39
Również robię domowe czekoladki, są najlepsze, bo można dodać do nich ulubione składniki.
Angelika10 10.06.2013 00:07
pycha czekoladki
Mniam 30.05.2013 09:25
Zjadłoby się takie.
Magiczna_Kuchnia 29.05.2013 22:50
Szkoda, że czekolada u mnie w domu zakazana:)
Konczi 29.05.2013 19:16
Szybkie czekoladki ;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak