Przepis i sposób przygotowania na: Czekoladowe ciasto
Zmiksuj śmietanę kremówkę z cukrem waniliowym, aby powstała bita śmietana.
Przekładaj plastry biszkoptu bitą śmietaną. Na wierzch ułoż owoce.
masło | 100 gram |
mąka tortowa | 175 gram |
zmielone migdały | 50 gram |
cukier drobny | 225 gram |
jogurt grecki | 125 gram |
proszek do pieczenia | 2 lyzeczki |
kakao | 50 gram |
jaja | 4 |
śmietana 22% | 1 |
cukier waniliowy | 2 lyzeczki |
maliny świeże | |
truskawki | |
borówki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: