Składniki:
orzechów włoskich | 75 g |
mąki pszennej typ 500 | 350 g |
saszetki czekolady w proszku | 2 |
proszku do pieczenia | 1/4 łyżeczki |
jajko | 1 |
cukru trzcinowego dry demerar | 80 g |
masła ( zimnego ) | 175 g |
lukier |
orzechów włoskich | 75 g |
mąki pszennej typ 500 | 350 g |
saszetki czekolady w proszku | 2 |
proszku do pieczenia | 1/4 łyżeczki |
jajko | 1 |
cukru trzcinowego dry demerar | 80 g |
masła ( zimnego ) | 175 g |
lukier |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: