Przepis i sposób przygotowania na: Czereśniowe babeczki
Kroki postępowania
![Krok 1 - Czereśniowe babeczki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/czeresniowe-babeczki6-2.jpg)
![Krok 2 - Czereśniowe babeczki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/czeresniowe-babeczki7-2.jpg)
![Krok 3 - Czereśniowe babeczki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/czeresniowe-babeczki8-2.jpg)
![Krok 4 - Czereśniowe babeczki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/czeresniowe-babeczki9-2.jpg)
![Krok 5 - Czereśniowe babeczki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/czeresniowe-babeczki5-2.jpg)
mąki pszennej | 300 g |
cukru waniliowego | 16 g |
grubego cukru brązowego | 4 łyżka |
proszku do pieczenia | 1 łyżeczka |
jajko | 1 |
maślanki | 5 łyżka |
mleko | 100 ml |
wydrylowanych czereśni | 1 szk |
olej | 100 ml |
cukier puder |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: