Przepis i sposób przygotowania na: Czerwony barszczyk
Kroki postępowania
![Krok 1 - Czerwony barszczyk foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/czerwony-barszczyk1-2.jpg)
![Krok 2 - Czerwony barszczyk foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/czerwony-barszczyk2-2.jpg)
![Krok 3 - Czerwony barszczyk foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/czerwony-barszczyk3-2.jpg)
![Krok 4 - Czerwony barszczyk foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/czerwony-barszczyk4-2.jpg)
![Krok 5 - Czerwony barszczyk foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/czerwony-barszczyk5-2.jpg)
buraki czerwone | 3 sztuki |
skrzydełka kurczaka | 4 sztuki |
marchew | 1 sztuka |
kostka rosołowa | 2 sztuki |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 sztuki |
śmietana 12% | 0,5 szklanki |
Sól morska ziołowa Prymat w młynku | 1 do smaku |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 do smaku |
mąka pszenna | 2 łyżki |
Majeranek suszony Prymat | 1 do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: