Przepis i sposób przygotowania na: Czosnkowa karkówka do chleba
Czosnek obieramy i kroimy na pół, plasterkami czosnku obkładamy karkówkę.
Pieczemy w temperaturze 180 stopni ok, 1, 5 godz.
karkówka | 1,5 kg |
czosnek | 6 ząbków |
oliwa | 3 łyżki |
sól | 1/2 łyżeczki |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 łyżeczka |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
cząber | 1-2 łyżeczki |
Liść laurowy suszony Prymat | 5 szt |
ziele angielskie | 5 szt |
czosnek | 2 ząbki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: