Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

deser III

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

budyń 2 sztuki
mleko do budyniu
orzechy włoskie 25 sztuk
wiórki kokosowe do posypania
winogrona 1/2 kilograma
jogurt 600 z mascarpone

Przepis i sposób przygotowania na: deser III

Na zrobiony wystudzony budyń wykładamy pokruszone wyłuskane orzechy włoskie, na nie serek maskarpone, posypujemy wiórkami kokosowymi i na wierzch winogron zieolony

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Botwinka 11.10.2012 15:59
ciekawy

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak