Przepis i sposób przygotowania na: DESER JAGODOWY Z DODATKIEM MALIN I OTRĘB PSZENNYCH
Kroki postępowania
![Krok 1 - DESER JAGODOWY Z DODATKIEM MALIN I OTRĘB PSZENNYCH foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/deser-jagodowy-z-dodatkiem-malin-i-otreb-pszennych1-2.jpg)
![Krok 2 - DESER JAGODOWY Z DODATKIEM MALIN I OTRĘB PSZENNYCH foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/deser-jagodowy-z-dodatkiem-malin-i-otreb-pszennych2-2.jpg)
![Krok 3 - DESER JAGODOWY Z DODATKIEM MALIN I OTRĘB PSZENNYCH foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/deser-jagodowy-z-dodatkiem-malin-i-otreb-pszennych3-2.jpg)
jagody | 1 szklanka |
maliny świeże | 0,5 szklanki |
jogurt grecki | 200 ml |
otręby pszenne | 1 łyzka |
cukier | 1 łyżeczka |
sok z cytryny | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: