Przepis i sposób przygotowania na: Deser z grilla z sosami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Deser z grilla z sosami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/deser-z-grilla-z-sosami1-2.jpg)
![Krok 2 - Deser z grilla z sosami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/deser-z-grilla-z-sosami2-2.jpg)
![Krok 3 - Deser z grilla z sosami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/deser-z-grilla-z-sosami3-2.jpg)
![Krok 4 - Deser z grilla z sosami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/deser-z-grilla-z-sosami4-2.jpg)
Dekoracje z czekolady:
Czekoladę gorzką rozpuszczam w kąpieli wodnej. Przelewam do worka, robię dziurkę dosłownie najmniejszą jak się da. Do zrobienia koszyczka wykorzystałam słoik. Owinęłam go folią aluminiową i czekoladą rysowałam esy floresy. Włożyłam słoik do lodówki na godzinę. Następnie delikatnie zdejmowałam folię ze słoika, i odrywałam czekoladę. Nitki dekoracje rysowałam na papierze do pieczenia i po stęgnieciu odrywałam delikatnie.
Szaszłyki podaję z sosami z grilla, oraz śmietaną i czekoladą.
![Krok 5 - Deser z grilla z sosami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/deser-z-grilla-z-sosami5-2.jpg)