Przepis i sposób przygotowania na: Diabelski sos
Kroki postępowania
![Krok 1 - Diabelski sos foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/diabelski-sos1-2.jpg)
![Krok 2 - Diabelski sos foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/diabelski-sos2-2.jpg)
![Krok 3 - Diabelski sos foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/diabelski-sos3-2.jpg)
![Krok 4 - Diabelski sos foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/diabelski-sos0-2.jpg)
papryka czerwona | 3 kg |
papryczka chili | 30 dkg |
sól | 4 łyżki |
olej | 1/2 l |
cukier | 1/2 kg |
przecier pomidorowy | 500 g |
czosnek | 2 główki |
Liść laurowy suszony Prymat | 7 szt |
ocet | 1,5 szkl |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: