Przepis i sposób przygotowania na: Dobre gołąbki bez zawijania
Kroki postępowania
![Krok 1 - Dobre gołąbki bez zawijania foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dobre-golabki-bez-zawijania1-2.jpg)
![Krok 2 - Dobre gołąbki bez zawijania foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dobre-golabki-bez-zawijania2-2.jpg)
![Krok 3 - Dobre gołąbki bez zawijania foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dobre-golabki-bez-zawijania3-2.jpg)
![Krok 4 - Dobre gołąbki bez zawijania foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dobre-golabki-bez-zawijania4-2.jpg)
![Krok 5 - Dobre gołąbki bez zawijania foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dobre-golabki-bez-zawijania5-2.jpg)
![Krok 6 - Dobre gołąbki bez zawijania foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dobre-golabki-bez-zawijania0-2.jpg)
kapusta biała | 1 kg |
mięso mielone wieprzowe | 0.5 kg |
ryż | 1 szklanka |
cebula | 1 sztuka |
czosnek | 1 ząbek |
jaja | 5 sztuk |
bulion | 2 litry |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1 szklanka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
olej | 0.5 filiżanka |
grysik | 1.5 szklanki |
grzyby suszone | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: