Przepis i sposób przygotowania na: Domowa biała kiełbasa krok po kroku
Kroki postępowania
![Krok 1 - Domowa biała kiełbasa krok po kroku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/domowa-biala-kielbasa-krok-po-kroku2-2.jpg)
![Krok 2 - Domowa biała kiełbasa krok po kroku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/domowa-biala-kielbasa-krok-po-kroku3-2.jpg)
![Krok 3 - Domowa biała kiełbasa krok po kroku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/domowa-biala-kielbasa-krok-po-kroku4-2.jpg)
![Krok 4 - Domowa biała kiełbasa krok po kroku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/domowa-biala-kielbasa-krok-po-kroku1-2.jpg)
![Krok 5 - Domowa biała kiełbasa krok po kroku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/domowa-biala-kielbasa-krok-po-kroku0-2.jpg)
łopatka bez kości | 3,5 kg |
mięsne podgardle wieprzowe | 2 kg |
Sól peklowa drobnoziarnista Prymat | 3 łyżeczki |
całe opakowanie majeranku | 1 op |
sól | 3 łyżeczki |
pieprz czarny | 3 łyżeczki |
czosnek | 1 główka |
jelita wieprzowe solone | 1/2 op. |
woda | 1 (przegotowana) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: