Przepis i sposób przygotowania na: Domowa lazania z mozzarellą
Kroki postępowania
Cebulę posiekać a czosnek przecisnąć przez praskę. Cebulę podsmażyć na oleju wraz z czosnkiem. Dodać mięso i smażyć dalej.
makaron lasagne | 0,5 opakowania |
mięso mielone | 0,5 kg |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | do smaku |
sól i pieprz | do smaku |
mleko | 1,5 szkl |
mozzarella w kulce | 2 szt |
masło | 1 łyż |
mąka | 1 łyżeczka |
czosnek | 1 ząbek |
koncentrat pomidorowy | 2 łyż |
cebula | 1,5 szt |
olej | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: